CSR Promotional Products

CSR Promotional Products

Het CSR Promotional Products certificaat is de nieuwe internationale standaardnorm voor MVO. In Nederland is deze certificering binnen de branche voor promotionele producten exclusief verbonden aan het PPP lidmaatschap en het onderschrijven van de Code of Coduct. Die twee pijlers vormen de basis voor het CSR Promotional Products programma dat een brede Europese scope heeft. Dat is belangrijk voor internationaal opererende organisaties, maar ook in eigen land is het certificaat een belangrijk instrument waarmee PPP leden in hun (regionale) markt onderscheiden. Bovendien helpt het ook om de branche voor promotionele producten op een nog hogere plaats op de ladder van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te brengen.

Er zijn twee soorten CSR Promotional Products certificaten: Zilver en Goud.

Zilver staat voor ‘in control’

PPP leden identificeren zich met de risico’s en er zijn procedures om deze risico’s te minimaliseren.

Goud staat voor ‘verbeteren’

Hiervoor gelden dezelfde eisen, alleen zetten deze PPP leden zich ook actief in voor het verbeteren van de CSR prestaties van uw directe leveranciers in zogeheten risicolanden.


CSR

 

 

 

 

Deze CSR Promotional Products certificering vervangt het PPP MVO certificaat.

 

Logo PPP

Afbeelding

Maak nu een afspraak en bezoek onze showroom!

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfs- en promokleding en het borduren of bedrukken van jouw logo. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Groningen. Hier vind je de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding en promotionele kleding voor iedere beroepsgroep. Een showroom vol aan inspiratie!