Over ons

Promotex produceert en verkoopt u graag promotionele artikelen & textiel

Liever nog adviseren wij u te kiezen voor een product welke past in uw budget,voldoet aan uw doelgroep en u een terugkerend enthousiaste afnemer maakt.

 

Ontwerp op maat

Onze slogan zegt : “ Wij zetten alles op alles “, maar dat moet wel technisch realiseerbaar zijn. De kwaliteit van de grafische bestanden voor het aangeleverde ontwerp speelt hierin een belangrijke rol. De bestandsformaten waar wij het best mee uit de voeten kunnen zijn vectorbestanden ofwel lijntekeningen zoals AI, EPS en PDF bestanden. In sommige gevallen kunnen wij ook overweg met JPEG, PNG en TIFF bestandsindelingen. Maar dit dient u eerst te overleggen met onze ontwerpafdeling. Mocht U hiermee problemen hebben dan adviseren of assisteren onze DTP-ers u graag. Heeft U in het geheel geen ontwerp maar wel een leuk idee, dan gaan we samen aan de slag. Op basis van uw wensen, logo’s en beeldmateriaal kunnen een aantal voorbeeld lay-outs worden gemaakt waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk adviseren wij u ook inzake de te gebruiken druktechniek. Dit advies is afhankelijk van uw budget, het gewenste aantal, de ondergrond van het materiaal en de doelgroep. Na overeenstemming en goedkeuring zetten wij alles op alles om een kwaliteitsproduct op tijd te leveren.

 

Wist u dat?

U Kosten kunt besparen?  Binnen ons dienstenpakket bieden wij via moderne oplossingen beheer aan via onze webshop. Nabestellingen kunnen hierdoor snel en efficiënt worden afgehandeld.

Wij vervaardigen onder andere verschillende soorten transfers en houden deze voor u op voorraad. Hiermee verlagen wij uw kosten en verkorten wij de levertijden aanzienlijk bij nieuwe en herhaalbestellingen.

 

Eigen drukkerij

Onze drukkerij is een zeer ervaren drukkerij met gemotiveerde en ervaren mensen. Wij houden ons daar voornamelijk bezig met het bedrukken van kleding en textiel.

Voor zeefdrukken maken we gebruik van het Pantone (PMS) kleurensysteem.

 

U kunt kiezen uit plastisol inkt wat resulteert in een voelbare opdruk omdat het op de textiel ligt, of uit inkt op waterbasis wat meer in de textiel gedrukt wordt, daardoor niet voelbaar is en het draagcomfort verbeterd.

Watergebaseerde inkt wordt over het algemeen gebruikt op textiel met lichte kleuren en zorgt voor een heldere print. Op donkere textiel kan het zijn dat de gekozen kleuren enigszins afwijken van het beoogde resultaat.

De watergebaseerde inkten zijn vrij van PVC en bevatten geen giftige of schadelijke substanties. 

 

Relatiegeschenken

Wij bedrukken echter ook paraplu’s, vlaggen, banieren, stickers en relatiegeschenken in alle maten en vormen.

Het bedrukken van al deze artikelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.U kunt er voor kiezen om alle gewenste artikelen bij ons te bestellen, zodat u alles in één hand houdt en hiermee tijd en geld zal besparen.

 

Productie

In eigen fabriek worden relatiegeschenken middels diverse technieken (zeefdruk, folieprint, transferdruk, tampondruk, sublimatieprint enz.) voorzien van logo’s en/of teksten . De productie wordt aangestuurd door ons eigen ontwikkelde systeem van check en re-check en wordt logistiek ondersteund door een plannings- en voorraadbeheersysteem van Exact. De productie wordt uitgevoerd door vakbekwame medewerkers die beschikken over moderne productieapparatuur.

Na de ingangscontrole vindt zowel tijdens het productieprocedé als ook bij het eindproduct controle plaats conform de intern afgesproken dwingende kwaliteitsvoorschriften, waardoor retouren tot het uiterste wordt beperkt en een constant kwaliteitsniveau is gewaarborgd.

Afbeelding

Maak nu een afspraak en bezoek onze showroom!

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfs- en promokleding en het borduren of bedrukken van jouw logo. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Groningen. Hier vind je de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding en promotionele kleding voor iedere beroepsgroep. Een showroom vol aan inspiratie!