Over ons

Promotex produceert en verkoopt u graag promotionele artikelen & textiel

Liever nog adviseren wij u te kiezen voor een product welke past in uw budget,voldoet aan uw doelgroep en u een terugkerend enthousiaste afnemer maakt.

Ontwerp op maat

Onze slogan zegt : “ Wij zetten alles op alles “ . Maar dat moet wel technisch realiseerbaar zijn. Dit staat of valt met de kwaliteit van de grafische bestanden van het aangeleverde ontwerp. Mocht U hiermee problemen hebben dan adviseren of assisteren onze DTP-ers u graag. Heeft U in het geheel geen ontwerp maar wel een leuk idee, ook dan gaan we samen aan de slag. Op basis van uw wensen, logo’s en beeldmateriaal kunnen een aantal voorbeeld lay-outs worden gemaakt waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk adviseren wij u ook inzake de te gebruiken techniek. Dit advies is afhankelijk van uw budget, het gewenste aantal, de ondergrond en de doelgroep. Na overeenstemming en goedkeuring zetten wij wederom alles op alles om een kwaliteitsproduct op tijd te leveren.

Wist u dat?

U Kosten kunt besparen?  Binnen ons dienstenpakket bieden wij via moderne oplossingen beheer aan via onze webshop. Nabestellingen kunnen hierdoor snel en efficiënt worden afgehandeld.

Wij vervaardigen onder andere verschillende soorten transfers voor de verschillende bedrukkingtechnieken en houden deze voor u op voorraad. Hiermee verlagen wij uw kosten en verkorten wij de levertijden aanzienlijk bij nieuwe en herhaalbestellingen.

Eigen drukkerij

Onze drukkerij is een zeer ervaren drukkerij met gemotiveerde en ervaren mensen. Wij houden ons voornamelijk bezig met het bedrukken van kleding en textiel.

Wij bedrukken echter ook paraplu’s, vlaggen, banieren, stickers en relatiegeschenken in alle maten en vormen.

Het bedrukken van al deze artikelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, omdat onze drukkerij alle bedrukkingtechnieken zelf in huis heeft. U kunt overigens alle artikelen ook bij ons bestellen, zodat u alles in één hand houdt en hiermee tijd en geld zal besparen.

Productie

In eigen fabriek worden relatiegeschenken middels diverse technieken (zeefdruk, folieprint, transferdruk, sublimatieprint) voorzien van teksten en/of logo’s. De productie wordt aangestuurd door ons eigen ontwikkelde systeem van check en re-check en wordt logistiek ondersteund door een plannings- en voorraadbeheersysteem van Exact. De productie wordt uitgevoerd door vakbekwame medewerkers die beschikken over moderne productieapparatuur.

Na de ingangscontrole vindt zowel tijdens het productieprocedé als ook bij het eindproduct controle plaats conform de intern afgesproken dwingende kwaliteitsvoorschriften, waardoor retouren tot het uiterste wordt beperkt en een constant kwaliteitsniveau is gewaarborgd.